Šo ziņu pievienoja
Boards.lv
Janvāris 28, 2010

Indoora atklāšana!

Nu ko, dāmas un kungi! Tas lielais un ilgi gaidītais brīdis ir klāt! Jau šo piektdien vērsies vaļā Baltijā lielākais indoors! Kā jau tika informēts iepriekš, atklāšanas pasākums būs grandiozs: ar sacensībām un baaaigo after-party! 

Pirmā daļa - sacensības. Sacensību programma:

!!!Līdz plkst. 16:00 ieeja tikai sacensību dalībniekiem, apmeklētāju un viesu ieeja sākas no 16:00!!!

12:00 – 16:00 Sacensību dalībnieku reģistrācija
12:00 – 16:00 Sacensību dalībnieku treniņbraucieni:
12:00-13:00 Skeitbords
13:00-14:00 Inline
14:00-16:00 BMX, MTB

17:30 – 18:30 Skeitborda sacensības
18:30 – 19:00 MTB sacensības
19:00 – 20:00 Inline sacensības
20:00 – 21:00 BMX sacensības
21:00 Apbalvošana

...un tad iegriežam ballīti ar Gacho, Faktu, DJ Aspirīnu, AG & Raiti, Tiago Loei un Tomu Grēviņu!!!

„BOARDS.LV” skeitborda sacensībās MONSTERparkā piedalīsies:
1.    Arturs Nilovs
2.    Kārlis Bogustovs
3.    Maksims Feofilovs
4.    Raitis Helmanis
5.    Ričards Dunkulis
6.    Rūdolfs Baltiņš
7.    Normunds Cīrulis
8.    Dainis Siliņš
9.    Miks Grantiņš
10.    Eduards Ņehajenko
11.    Kārlis Ezermalis
12.    Rūdolfs Henčels
13.    Gatis Celmiņs
14.    Artūrs Meļķerts

Sacensību dalībnieki:
Sacensībās piedalās organizatoru aicināti sportisti no Latvijas un tie, kuri kvalificējušies atlases sacensībās 24.janvārī, kā arī ārzemju viesi, kuri savu dalību ir saskaņojuši ar organizatoriem.

Katrs sacensību dalībnieks pats uzņemas atbildību par savu veselības stāvokli un treniņbraucienu, kā arī sacensību laikā gūtajiem savainojumiem – to katrs dalībnieks apliecina ar savu parakstu, reģistrējoties sacensību dienā.

Organizatori iesaka lietot visu aizsarginventāru. Dalībniekiem, kuri jaunāki par 16 gadiem, aizsargķivere jālieto obligāti.
Dalībnieku momentāli diskvalificē, ja tas atrodas alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Sacensību formāts:
Sacensības notiek JAM formātā. Katras disciplīnas dalībniekus dala grupās no 3-5 cilvēkiem. Katrai grupai dotas 5-7 minūtes, lai katrs dalībnieks parādītu labāko, ko prot.

Vērtēšana:
Sacensības vērtē organizatoru izvēlēti, kompetenti tiesneši, kuri vērtē sacensību dalībnieku braukšanas stilu un tam atbilstošu ātrumu, izpildīto triku sarežģītību, amplitūdu un precizitāti, kā arī sniegumu kopumā un oriģinalitāti. Sacensībās augstāk tiks vērtēti best triki, nevis laini. Apbalvo katras disciplīnas pirmo trīs vietu ieguvējus.

Komentāri (1)

Augošā secībā / Dilstošā secībā

serjoga ar savu bmw atbrauks
kalbasus visiem ausīs trieks.
ir vienalga, ka ārā auksts
visiem beidzot būs prieks.

Pievienoja: Auseklis | Janvāris 28, 2010

Miķelis KrogzemisAuseklis

Moto: mans zelts ir mana tauta.

Es: Čilloju

Redzēts: 02.09.2010 plkst. 18:54

Boards.lv jautā