BŪS INDOORS!!!
Beidzot tas ir noticis, šoziem Rīgā BŪSSS indoors. Nu
jau tas viss ir oficiāli, jo telpas ir izīrētas (atradīsies netālu
no Dominas), skices sazīmētas un parka būvniecība uzsākta.

Kā jau parka rasējumos var redzēt, parks būs samērā liels, jeb precīzāk 1400 m2. Un pats labākais, ka pirmā parka daļa plānojas atvērties jau uz Ziemassvētkiem. Oficiāla parka atklāšana ir paredzēta 23. janvārī. Šajās telpās atradīsies ne tikai skeitparks, bet arī PARBMX, ridestreets.lv, monster energy, mindwork ramps.
Plašāka informācija par parku sekos tuvākajā laikā un to varēs atrast arī mājas lapā www.skeitparks.lv
P.S. parka plānojums nav galējs – vēl ir iespējamas korekcijas.
Komentāri (10)
Augošā secībā / Dilstošā secībā
Priecājos, ka TUSNIS vienmēr pelēkajā, drūmajā ikdienā spēj saskatīt pozitīvo.
Nu, ja ne pozitīvo, tad vismaz kaut kādu pārbliezušos krievu ģefku gan. :D
Matīss Balodishttp://www.gtiim.tk/
Es: Snowoju,Ske itoju
Status: Snowoju Skeitoju
Redzēts: 27.08.2010 plkst. 18:04
Lāčukiņņņnn :* viss tak kartiba. ;********
Ātrais
Es: Snowoju,Či lloju
Status: Snowoju Čilloju
Redzēts: 06.09.2010 plkst. 22:29
+ tur laikam kafejnica ar bus....
ETGARS BLJEDGARSBERJOZA
Moto: pish oto
Es: Skeitoju
Redzēts: 07.09.2010 plkst. 14:59
šeit iederētos mans teiciens:
"Liela mute, mazs pimpis."
Miķelis KrogzemisAuseklis
Moto: mans zelts ir mana tauta.
Es: Čilloju
Redzēts: 02.09.2010 plkst. 18:54
Miks GrantiņšGranula.
Moto: Neklusē! Runā...
Es: Snowoju,Ske itoju,Ūde o ...
Redzēts: 05.09.2010 plkst. 04:52
Čali, neviens Tev neliek rakstīt pēc kaut kādiem likumiem, čali, jo zini, grūti noslēpt, ka nemāki rakstīt, ja jāraksta, čali.
Pirmajā ierakstā paziņoji, ka nepiekrist parka dalīšanai ir "tizli un bērnešķīgi", jo Tev taču liekas, ka tā ir pareizi.., tad Tu "argumentē savu spriedumu, lai te dažiem bērniem nerastos tizli jautājumi" + paziņo, ka es izaudzis no mūsu (?) līmeņa.
Čali, bija grūti nekomentēt tādu labumu. Neapvainojies - es gribu tikai sadraudzēties.
Visvaldis SpēksLācis
Moto: Chikin and broccoli
Redzēts: 18.06.2010 plkst. 02:03
Ko var visu laiku kkadas gudribas di*st? pashiem nav zb? Te ir runa par indooru! Nevis par citu cilveku moralu aizskarshanu!
ETGARS BLJEDGARSBERJOZA
Moto: pish oto
Es: Skeitoju
Redzēts: 07.09.2010 plkst. 14:59
Čali, es, ja rakstu ātrumā, tad es nezimantoju nekādus latviešu valodas pareizrakstibas likumus. Un paradi man, kur es būtu kāda viedokli nolicis? A?
Ātrais
Es: Snowoju,Či lloju
Status: Snowoju Čilloju
Redzēts: 06.09.2010 plkst. 22:29
Lai nu tā būtu. Manuprāt jūsu abu "diskusijas" rezultātā ir izveidojies zābaku pāris.
Justs D _ _ _ _ _ __ _ _ _ _
Redzēts: 19.08.2010 plkst. 19:22
Ar kādu "pieredzi" vai "erudīciju", ko esmu pieminējis, es varētu dalīties savā blogā? Ja norādu uz to, ka jaunēklis neprot pat elementāru savas dzimtās valodas pareizrakstību, vai to, ka viņš uzvedās, kā atpalicis sivēns lamājot visus, kas viņam nepiekrīt, nepadara mani par jebkāda veida valodas ekspertu "ar pieredzi visās dzīves jomās", kas nevar sagaidīt padalīties ar savu zelta viedokli - tas viņu padara par zābaku.., bet paldies par jaukajiem vārdiem!
Pareizi, šī galīgi nav anonīma spriedelēšana - te iet vaļā nopietna diskusija, kurā jānes zināma atbildība. Mani sauc Visvaldis Spēks.
Visvaldis SpēksLācis
Moto: Chikin and broccoli
Redzēts: 18.06.2010 plkst. 02:03